"WhatsApp van Facebook": de laatste bèta liegt niet over wie de touwtjes in handen heeft, maar donkere tijden voor minderjarigen onder de 16

Facebook is van plan zijn naam naast die van WhatsApp en Instagram te plaatsen.
We hebben de eerste tekenen in de App Store en Play Store al gezien en met de bèta 2.19.222 van WhatsApp voor Android komt een nieuwe test.
Op de hoofdpagina van de instellingen hieronder, geschreven in lichtgrijs en weinig bewijsmateriaal, vind je geschreven "Facebook WhatsApp", zoals weergegeven in de onderstaande screenshot.
We zijn niet helemaal zeker dat de app in de betreffende winkel op deze manier zal worden hernoemd, maar op dit moment zou dit het enige stuk zijn dat nog ontbreekt.
Het heeft niets te maken met wat zojuist is gezegd, maar volgens WABetaInfo zou WhatsApp een methode zijn gaan ontwikkelen om diegenen te verbieden die niet aan de minimumleeftijdseisen voldoen.
Je kent het misschien niet, maar volgens zijn servicevoorwaarden is WhatsApp in Europa verboden voor kinderen jonger dan 16 jaar.
We weten niet hoe het bedrijf in staat zal zijn om de leeftijd van zijn gebruikers te onderscheiden, maar ironisch genoeg als we de Facebook-informatie samen met WhatsApp-informatie zouden plaatsen, zou alles gemakkelijker zijn.