Need for Speed Heat is officieel aangekondigd met een releasedatum

Ghost Games en EA hebben vandaag Need for Speed Heat aangekondigd, de nieuwste racegame met fantastische politie-weguitdagingen.
De game verdiept en breidt alles uit waar fans van Need for Speed van houden: maximale aanpassing, authentieke stedelijke autocultuur en een meeslepende verhaallijn.
Hieronder is de aankondigingstrailer: Need for Speed Heat brengt zijn fans naar Palm City, een nieuwe open wereld waar straatpiloten zijn samengekomen om hun naam bekend te maken.
Gedurende de dag concurreren spelers in Speedhunters Showdowns, geautoriseerde wedstrijden waar ze credits verdienen om hun hoogwaardige autogarage aan te passen en te verbeteren.
'S Nachts riskeren ze alles om hun reputatie in clandestiene races op te bouwen, terwijl een taskforce van corrupte politie door de straten zwerft, klaar om de lopers op te jagen en al hun inkomsten te stelen.
De wegen, de risico's en de races eindigen nooit in dit "straatracerspel" waarin een speler zich halsoverkop kan werpen met zijn team om een garage vol droomauto's te bouwen en de stad zijn eigen eindeloze speeltuin te maken.
Fans die de standaardeditie vooraf bestellen, ontvangen een exclusieve Mitsubishi Evolution X KS-editie in de game.
Met de toevoeging van de Deluxe Edition worden er nog drie KS Edition-auto's toegevoegd (BMW i8 Coupé, Mercedes C63 AMG Coupé, Chevrolet Corvette Grand Sport), toegang tot een exclusieve luxe-editie van kleding voor je personage en meer winst in spelvaluta's en reputatiepunten.
Iedereen die Need for Speed Heat van Need for Speed Payback voor elk formaat bestelt, ontvangt ook een korting van 10% als loyaliteitsprijs.
Need for Speed Heat wordt op 8 november 2019 gelanceerd voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.
Abonnees van EA Access en Origin Access Basic hebben vanaf 5 november 2019 toegang tot de game met in totaal 10 uur speeltijd als onderdeel van de proefversie van First Play, of je kunt je aanmelden voor Origin Access Premier om volledige toegang te krijgen op pc.
De wereldwijde gameplay-onthulling van de nieuwe Need for Speed Heat zal plaatsvinden tijdens de Gamescom Opening Night Live op 19 augustus.